CS1

Aquest any seguim fent algunes classes d'anglès treballant de manera diferent. Aproximadament dues sessions  al mes realitzem treball per racons a l’hora d’ ”English”, aquest tipus de treball ens permet organitzar l'aula en petits grups, cadascun dels quals realitza una tasca determinada i diferent. Poden ser de treball o de joc.Segons el tipus d'activitat alguns racons necessiten ser dirigits pel mestre. En d'altres els nens/es poden funcionar amb força autonomia.Organitzats en grups reduïts, els nens i nenes aprenen a treballar en equip, a col·laborar i a compartir coneixements.

Els racons també potencien la seva iniciativa i el sentit de la responsabilitat.Les mestres portem un control de manera que cada nen/a vagi passant al llarg d'un període de temps (setmana, quinzena,...) per tots els diferents racons de treball. Els nostres racons tenen una durada de 30 minuts. Va bé que hi hagi més d'un mestre a l'aula de manera que cadascú s'encarregui d'uns racons concrets. En el nostre cas, l’auxiliar de conversa, s’encarrega del racó d’ “speaking”.

La resta de racons varien segons les habilitats que ens interessi treballar. Treballar per racons ens permet dedicar una atenció més individualitzada a cada nen/a.

   
   També et pot interessar...

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau de...

llegir més »