CS2

Els alumnes de Cicles Superior 2 un any més, i ja en van vuit, vam representar l’obra de Josep Maria Folch i Torres els Pastorets o l’Adveniment de l’Infant Jesús.

La representació la vam portar a terme el passat 16 de desembre al Casino Ceretà, espai emblemàtic del nostre municipi.

La veritat és que gràcies al teatre hem après moltes coses, moltes de les quals no ens les imaginàvem a principis de curs quan tots desitjàvem des de feia molt de temps fer els Pastorets.

El fet de poder representar una obra de teatre ens ha permès poder millorar les nostres capacitats comunicatives, a vèncer dificultats i a superar els nervis a l’hora d’exposar davant del públic.

Gràcies al teatre un dels aspectes que més vam millorar va ser el treball en equip, aspecte molt important en la societat actual.  Vam veure, en primera persona, la importància de treballar conjuntament i a valorar-ho, reconeixent que en un equip tothom és important i que es treballa per tirar endavant un projecte comú.

La veritat és que va valer molt la pena poder viure aquesta experiència i totes aquelles expectatives que ens havíem creat en cursos anteriors, es van portar a terme.

Tot seguit us presentem una sèrie d’imatges de l’obra representada el passat 16 de desembre.

 
 
També et pot interessar...

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau de...

llegir més »