ESO 2

Aquest any els alumnes de 2n ESO,  som un grup nombrós. Un total de 31 alumnes,  això sense contar el segon trimestre que tindrem 4 nous companys.

Vam començar el curs amb unes convivències a Tartera i Sanavastre, on juntament amb els companys de 1r vam tenir la oportunitat de conèixer-nos una mica més ( tant a nosaltres mateixos com als companys ).

Aprofitant que en l’assignatura de física i química tractàvem l’energia solar, vam visitar el forn solar d’Odello, en el qual hi ha 144 miralls reflectants orientables. Una de les dades que més ens va sorprendre és que en pocs segons és poden arribar a superar els 3500 ºC

Per la cantada de nadales, molts de nosaltres ja sóm uns autèntics veterans, hem decidit cantar “I lived” de One Republic, i tal com diu la cançó esperem que quan es doni el salt no tinguem por a la caiguda.

A mesura que avança el curs, ens adonem que assolir els coneixements de 2n ESO impliquen interès a l’aula i constància en el treball.
També et pot interessar...

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau de...

llegir més »